friskis och svettis!(y)(a)

sitter ute i solen just nu. ska troligtvis träna senare, om inte vi ska vara med boysen. vi får se om dom hör av sig. ska iaf träna på friskis som vanligt, haha. jag och maria brukar gå på gymapassen där, eller ibland gymma. haha, mankänner sig lite som en kärring men det kan vara rätt kul ibland faktist. svettas som en idiot gör man iaf! (y) jag behöver verkligen träna nu, det var ett tag sen jag gjorde det. har iofs varit i grekland men ändå. det är inte så jävla jobbigt att träna det e bara det att man ska ta sig dit. sen är det inga problem. man e ju så jävla nöjd med sig själv efteråt också, haha. aja, får väl se vad som händer. ska iaf äta nu.

och jag tänker inte ta kort på min mat som alla andra gör, för jag antar att ni vet hur mat ser ut? förhoppningsvis så gör ni det iaf, vore ganska sorgligt annars.

Kommentarer
Postat av: [lisa bjernhagen]

tyck till om mitt utlagda sångklipp vetja! > http://anewkindofmetal.blogg.se/2009/july/2500-views.html#comment vore guld :)



- här hittar du till min youtube där du kan lyssna på mer och bl.a vårat band vi snart spelar in med! http://www.youtube.com/user/s0adlisa

stay update <3

2009-07-13 @ 17:10:17
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0